Equip

L’organització està formada per un èquip de persones de diferents àmbits de la cultura i les pràctiques artístiques.

Direcció:
Flora Bacquelaine Vidal de Llobatera
Olga Taravilla Baquero
Coordinació:
Josep L. Fecé Gómez
Coordinació ponències:
Daniel Rodríguez Suárez
Producció tècnica i fundraising:
Celeste Senés Cano
Comunicació:
Roser Asparó Pedragós
Desenvolupament web:
Artic

Flora Bacquelaine Vidal de Llobatera
Flora Bacquelaine Vidal de Llobatera és gestora cultural i doctora per la Universitat de Girona amb esment de cum laude. És llicenciada en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Comunicació i Estudis Culturals a la Universitat de Girona. Actualment treballa com a tècnic de gestió a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Girona. Després d’una etapa de més de deu anys vinculada a l’àmbit audiovisual, l’any 2008 inicia una nova carrera professional dins l’àmbit de la gestió cultural i la investigació de les arts i la cultura. L’any 2012 comissaria el projecte “Mapes Intangibles” al Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona. Aquesta experiència serà l’inici de la investigació que culminarà enguany amb la defensa de la tesis doctoral La cultura participativa en el ámbito local. La ciudad contemporánea y las políticas culturales a la mateixa Universitat de Girona.

Olga Taravilla Baquero
Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Iniciació a la Recerca en Humanitats: Història de l’Art per la Universitat de Girona, i graduada en Arts Aplicades a la Pintura i a l’Escultura per La Llotja de Barcelona. Ha ampliat els meus estudis a l’ERAM amb el curs d’especialització de Producció i Realització Audiovisual, amb el Postgrau en Comunicació Cultural a la Universitat de Girona i diversos cursos de formació teatral al Centre de formació El Galliner de Girona. Ha treballat en l’àmbit de la instal·lació, el vídeo, el teatre, la pintura, l’escriptura, etc., tant en la part de producció i organització d’esdeveniments, com en la creació, comunicació i la interpretació.
En l’actualitat està treballant a la Biblioteca de la Universitat de Girona i en diferents projectes vinculats amb cultura a la ciutat de Girona: el projecte de documentació i arxiu d’artistes del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona I un projecte de visites guiades com a forma de transmissió de coneixements del treball de recerca a la ciutat.

Josep L. Fecé Gómez
Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor a les Universitats Autònoma i Ramon Llull de Barcelona i Carlos III de Madrid. Ha treballat sobre la construcció de les identitats culturals, especialment a través de les ficcions televisives. Actualment s’interessa pels processos de precarització laboral en el si de les indústries creatives.

Daniel Rodríguez Suárez
Va néixer en Ponferrada en 1974 en el si d’una família de tradició minera. És sociòleg, màster per la Universitat de Lovaina i doctor en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Madrid amb esment cum laude. A més dels estudis de mestratge i doctorat, ha passat també per la Universitat d’Oviedo, diplomat en magisteri, per la Universitat Nacional d’Educació a distància, llicenciat en Sociologia i llicenciat en Geografia i Història, i ha realitzat estades predoctorals a la Universitat de l’Havana. La seva vida s’ha desenvolupat a Astúries, Galícia, Girona, Irlanda, León, Limburgo, Madrid i Valonia. En l’última dècada s’ha dedicat per complet a l’estudi de la Revolució cubana, als processos de canvi i als moviments revolucionaris esdevinguts al segle XX.

Celeste Senés
Celeste Senés. Diplomada en ciencies empresarials per la Udg, amb curs d’especialització en planificació estrategica i control de gestió pel CEF, i Postgrau en Captació de Fons de la Fundació Uned. Ha assessorat a micro empreses, autònoms i projectes en planificació estratègica tant empresarial com de projectes. Actualment Gestora de Coespai, comunitat i coworking al centre de Girona.

Roser Asparó

Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona. Ha estat coordinadora de Col·lecció del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA, 2010-2011) i coordinadora tècnica i editorial de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona (2005-2009). També ha treballat com a tècnica auxiliar de biblioteques a l’Ajuntament de Girona i com a documentalista i gestora cultural en diversos museus, associacions culturals i centres d’art contemporani.
Actualment està cursant l’itinerari d’Estudis Culturals del Màster en Comunicació i Estudis Culturals a la UdG com a punt de partida per la tesi doctoral entorn la malaltia i la representació artística. Al mateix temps, exerceix de documentalista de museus a l’empresa Culturània. Gestió del Patrimoni Cultural (Girona) i, des de l’estiu de 2017, és la responsable de comunicació del Centre d’Art i Cultura ARBAR de La Vall de Santa Creu (El Port de la Selva).